Nieuws uit de Provincie

Provinciaal Africhtings Kampioenschap 21/22 April 2018

Kringgroep de Randstad opganiseert in samenwerking met het Provinciaal bestuur van Zuid Holland het PAK van 2018.

Dit kampioenschap zal plaatsvinden op 21 en 22 April.

Keurmeesters zijn, A: Siem Kwak, B: Ruud van Eck en C: Willem Spies.

De pakwerkers zijn Nigel Bogte (kort IPO 3) Ruben van der Wouden (Lang IPO 3) en Catharina de Leeuw IPO 1 en 2 en res IPO3)

De intrainingsdag is op zondag 15 April waarna de loting zal plaatsvinden.

Wilt u extra langskomen om even te trainen (wel eigen pakwerker meenemen) dan kunt u contact opnemen met Wim van Dijk (06-20522351).

Koppelwedstrijd in Zuid Holland 18-2-2018.

Op zondag 18 Februari organiseert VDH Kgr. Phoenix i.s.m het PB van Zuid Holland/ Utrecht een onofficiële koppelwedstrijd voor geleiders welke op een leuke manier willen kennismaken met het wedstrijd “gevoel”. De gedachten hierachter is om een wedstrijd toegankelijker te maken voor meer geleiders.

Tijdens de “Dogs on Ice” koppelwedstrijd zal men met z’n tweeën een wedstrijdteam vormen op de afdelingen A, B, of C. Hierbij kan men denken aan ene geleider op afdeling A en een op afdeling C. Of allebei op afdeling B, of een op afdeling B en een op afdeling C, Er zijn diverse combinaties mogelijk.

De wedstrijd zal niet vermeld worden in het rashondenlogboek, maar zal wel gekeurd worden door officiële keurmeesters en in de afdeling C door officiële pakwerkers.

Deelnemers mogen meedoen op het IPO certificaat welke op naam van de hond staat. Voor honden welke VZH op naam hebben staan mogen meedoen op het IPO 1 certificaat niveau, De “Dogs on Ice” koppelwedstrijd is voor alle werkhondenrassen.

Keurmeester Afd. A – Anja Matekovic

Keurmeester Afd B &C – Robbie de Jong

Pakwerker Kort – Paul den Dulk

Pakwerker Lang – Ruben vd Wouden


De KCM 2018 zal gehouden worden op 30 juni en 1 juli in Roermond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *