Nieuws uit de Provincie

Centrale trainingsavond 5 juli 2019

Vrijdagavond 5 juli as. wordt de eerste Centrale Trainingsavond georganiseerd. Deze avond komt voor uit de brainstormavond die we in de provincie gehad hebben.

Het doel van de avond is van elkaar leren door met elkaar mee te lopen, vragen te stellen en na afloop met elkaar discussiëren over het hoe en waarom van de manier van trainen.

Iedereen is welkom op deze avond. Of je nu een pup hebt die je aan het opbouwen bent of een ervaren wedstrijdhond hebt waar je nog wat puntjes op de i wilt zetten.

De locatie is dit keer Kringgroep “De Oude Maas” en zal 19.00 uur starten.

Wij hopen velen van jullie 5 juli te zien zodat we er een leerzame avond van kunnen maken.

Bijzondere contactavond op maandag 20 mei 2019

Op maandag 20 mei 2019 zal er een bijzondere contactavond plaatsvinden.

Titel: ‘De toekomst van de hondensport’
Locatie: Kringgroep Rotterdam
Adres: Vrijenburgweg 6, 2993 CB Barendrecht
Datum: 20 mei 2019
Tijd: 20.00 uur

Klik hier voor meer informatie.

Kynologisch keurmeester worden?

De VDH is op zoek naar leden welke een opleiding tot kynologisch keurmeester willen volgen. Deze opleiding wordt gegeven door de Raad van Beheer. Onder de opleiding horen de modules E&B, KK1 en KK2.

Voor meer informatie en aanmelding verwijzen wij u naar de website www.houdenvanhonden.nl.

https://www.houdenvanhonden.nl/contentassets/b7d0b75a9a8448ecb13d298c379a7026/utvoeringsregels-kynologische-opleidingen-def.24-juni-2017.pdf#page=4

PB-vergadering voorjaar 2019

Het provinciaal bestuur van de afdeling Zuid-Holland/Utrecht nodigt u uit tot het bijwonen van de voorjaarsvergadering op maandag 8 april 2019; aanvang: 20.00 uur Locatie: Kringgroep “Gouda”; Kale Jonkerpad 5, Gouda.

Onderstaand alle stukken voor PB-vergadering:

Pakwerk cursus 2019

Vanuit de provincie Zuid-Holland/Utrecht zijn we van plan om weer een pakwerkerscursus te organiseren. De gedachte is om dit net voor of vlak na de zomervakantie te organiseren waarbij er gerouleerd wordt tussen de kringgroepen die een pakwerker laten deelnemen aan de cursus.

Lees hier de brief en geef aan of er belangstelling is voor de cursus.

Provinciaal Africhtings Kampioenschap 2019

In samenwerking met het Provinciaal bestuur van Zuid-Holland/Utrecht zal er weer een PAK georganiseerd worden in 2019. Het PAK zal worden gehouden bij Kringgroep De Oude Maas, adres; Oprelseweg 4, 3202 LD Spijkenisse.

Dit kampioenschap zal plaatsen vinden op 13 en 14 April. Klik hier voor het tijdschema van aankomende zondag. 

Dogs on Ice bij Phoenix  2019

Op de derde zondag in februari organiseert VDH Kgr. Phoenix i.s.m het PB van Zuid Holland/ Utrecht een onofficiële  wedstrijd voor geleiders welke op een leuke manier willen kennismaken met het wedstrijd “gevoel”. De gedachten hierachter is om een wedstrijd toegankelijker te maken voor meer geleiders.

Tijdens de “Dogs on Ice” koppelwedstrijd zal men met z’n tweeën een wedstrijdteam vormen op de afdelingen A, B, of C. Hierbij kan men denken aan ene geleider op afdeling A en een op afdeling C. Of allebei op afdeling B, of een op afdeling B en een op afdeling C, Er zijn diverse combinaties mogelijk.

De wedstrijd zal niet vermeld worden in het rashondenlogboek, maar zal wel gekeurd worden door officiële keurmeesters en in de afdeling C door officiële pakwerkers.

Deelnemers mogen meedoen op het IPO certificaat welke op naam van de hond staat. Voor honden welke VZH op naam hebben staan mogen meedoen op het IPO 1 certificaat niveau, De “Dogs on Ice” koppelwedstrijd is voor alle werkhondenrassen.

De Clubmatch bij Westland in 2019  

De Provinciale clubmatch zal gehouden worden bij kringgroep Westland op zondag 5 mei 2019. Inschrijven kan via de site van de VDH.

Klik hier om je in te schrijven. 
Klik hier voor meer informatie. 

Provinciaal Behendigheids kampioenschap bij de UDHV 2019

Het Provinciaal Behendigheids kampioenschap zal op zondag 30 juni gehouden worden bij kringgroep UDHV.

FGK bij kringgroep Gouda e.o. 2019

Er zal ook in 2019 weer een FGK gehouden worden bij kringgroep Gouda e.o. en wel op 7 december.


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *